DNN als CMS

Gebruiksvriendelijkheid

DNN is uitgeroepen tot 'meest gebruiksvriendelijke CMS ter wereld'. Niet alleen door ons maar door de lezers van CMScritic, een platform gespecialiseerd in content managementsystemen. Dus geen oordeel van bedrijven die een award kopen (ja, dat gebeurt echt) maar echte gebruikers die weten wat er komt kijken bij het beheren van content. 

DNN is het enige gerenommeerde CMS dat echt 'in page editing' heeft. Nooit meer zoeken in de back end, nooit meer afvragen hoe iets er aan de voorkant eruit ziet...de voorkant = de achterkant.

Tjep's MVP

Tjep's is sinds 2008 actief in de DNN Community. Sinds 2018 zelfs ieder jaar uitgeroepen tot 'MVP' als erkenning voor inzet en expertise.

Veiligheid

DNN staat bekend als één van de veiligste content managementsystemen ter wereld. Belangrijk voor ons om meerdere redenen. We nemen veiligheid namelijk bijzonder serieus. Klanten moeten ons kunnen vertrouwen dus doen we geen concessies op het gebied van security. Microsoft investeert continu in de verbetering van de veiligheid en daar liften we graag op mee.

Uitbreidbaarheid

DNN is meer dan een CMS. Het is ook een ontwikkelplatform. Daardoor is het bij uitstek geschikt om zelf modules toe te voegen. Die kun je kopen in de DNN Store maar je kunt ze ook zelf ontwikkelen. 

Vrijheid in design

DNN biedt enorm veel vrijheid aan redacteuren om hun content op de perfecte manier aan te bieden. Zgn 'panes' zijn vakken waarin content geplaatst kunnen worden. Omdat panes verschillende groottes kunnen hebben of kleuren of effecten, zijn de mogelijkheden ongekend.

Wil je nog meer vrijheid? Er zijn verschillende content builders, page builders en zelfs een theme builder voor de echte power user. 

Compliance

Regeltjes...Den Haag en Brussel bedenken ze sneller dan wij ze kunnen opvolgen...nou nee. Wordt er iets bedacht? Wij hebben het CMS dezelfde dag nog aangepast. Dat is pas agile. 

Vrijheid in applicaties

DNN heeft meerdere aanbieders van 'low code' app builders. Hierdoor kun je maatwerk applicaties maken in uren in plaats van dagen. En misschien nog wel belangrijker: je hoeft geen programmeur te zijn.