X

Tijdelijke product owner nodig?

Tjep's levert een product owner met jaren ervaring in scrum projecten en de invoering van het scrum proces. Zowel bij (semi) overheid en non-profit instellingen als goede doelen. Daardoor is hij in staat om te helpen bij veel verschillende organisaties, ook waar Scrum nog in de kinderschoenen staat. Dankzij een achtergrond aan de bureauzijde zijn de user stories uitstekend uitgewerkt met heldere definitions of done voor het scrum team. 
 

Het resultaat?

De rol van Product Owner vult hij in op een manier die veel extra's meebrengt. 

 • Veel ervaring met (introductie van) Scrum
 • Voor veel verschillende opdrachtgevers gewerkt
 • Op de hoogte van diverse content management systemen
 • In staat om teams te inspireren
 • Kan heel goed meedenken met focus op business case
 • Vertaling van wensen naar user stories
 • Gecertificeerd scrum master dus ook sparringpartner
 • Uitstekend technisch inzicht

Wat anderen over Tjep's zeiden

 
 • FRANS GULDENAAR
  Service delivery manager - ThiemeMeulenhoff

  “Ik heb Tycho ervaren als een persoon die zaken nuchter en praktisch oppakt. Erg prettig vind ik de manier waarop hij zaken helder kan verwoorden. Tycho heeft oog voor detail, is analytisch ingesteld, toegankelijk en communicatief zeer sterk. ”

 • MICHIEL KLØNHAMMER
  Founder Learningstone

  “Tycho is an fun, trustworthy and super smart project manager / CMS specialist. I especially like working with Tycho due to his hands on mentality in complicated internet projects. He has a broad knowledge of online strategy, project management, development and functional design. ”

 • BAS DE KONING
  Hoofd communicatie William Schrikkergroep

  “ Ik heb het genoegen gehad om bijna 15 jaar met Tycho als opdrachtgever te hebben samengewerkt. En daarbij benadruk ik samenwerken omdat Tycho altijd meedacht, altijd bereid was om wilde ideeën om te zetten naar mogelijkheden en goed wist wat de mogelijkheden waren binnen het CMS van de website. Hij nam je mee in een gezamenlijke dialoog, ook als je digibeet bent. Hij had 15 jaar mijn vertrouwen en hij heeft het 15 jaar lang nooit beschaamd. ”

 • VERONICA SPAANS
  Manager ICT - Milgro

  “ Tycho kan snel schakelen, goede adviezen geven en zorgen dat het project betaalbaar blijft. Tycho combineert technische kennis met projectleiding/management en was daardoor voor ons heel waardevol.”

Meer weten?

Hoogtepunten bij de KvK

200% omzetverhoging brochures, 300% omzetverhoging cursussen, genomineerd voor site met beste content, genomineerd voor site met beste usability, samenwerken met decentrale redactie van 35 M/V, werken met mensen die net zo van hun vak houden.

Hoogtepunten bij iSOFT

Werken binnen global Marcom teams in beursgenoteerde context aan zorg-ICT terwijl de overheid de normeringen opschroeft en het elektronisch patientendossier wil invoeren. En dat alles terwijl het bedrijf wordt overgenomen. 

Hoogtepunten bij ICATT 

3 business units smeden tot 1. Werken voor mooie klanten als ThiemeMeulenhoff, Ministeries, Oranje Fonds, Douwe Egberts en Museumkaart. Introductie Scrum werkwijze met designers, adviseurs & developers. Sterke groei na de crisis van 2008.

Profiel op