X

DNN

DNN

Onze specialisatie: DNN

Ieder internetbureau heeft zo zijn eigen voorkeur voor een CMS (content managementsysteem).
Wij zijn gespecialiseerd in DNN (voorheen bekend als DotNetNuke). Dit gratis open source CMS is naar onze mening verreweg de beste en het meest gebruiksvriendelijke.

Dat zeggen wij niet alleen, dat beweert ook 'CMS Critic'. Dit Amerikaanse bedrijf onderzocht alle (ok, bijna alle...) content management systemen. Ook hun gebruikers mochten hun mening geven. Wat bleek?

DNN is bij gebruikers het populairst vanwege het gebruikersgemak. Inderdaad: eenvoudiger en fijner in het gebruik van Wordpress, Joomla, Wix, Drupal, Weebly, Jimdo...

DNN is bij experts het populairst vanwege het complete pakket. Usability, security en de mogelijkheid om zelf applicaties te bouwen. Bovendien bestaat de community van DNN uitsluitend uit professionals waardoor de kwaliteit erg hoog ligt.

Tjep's standaard ligt nog hoger. Onze standaard oplevering heeft de beste modules (sliders, nieuws, events, databases), een briljante formulieren generator en zelfs complexe opmaak is eenvoudig te beheren.

Als IT manager wil je zeker zijn dat je een goed, solide product in huis haalt. DNN bestaat al sinds 2001 (toen nog bekend als DotNetNuke) en wordt sinds 2006 ook gesteund door DNN Corp. Dit bedrijf waarborgt de roadmap en geeft extra impulsen aan de ontwikkeling. Daarnaast zijn er vele bijdragen vanuit een zeer professionele community.

 • Gebouwd in .NET, C#
 • Open source
 • Naast CMS ook platform
 • Secure, Schaalbaar
 • Beschikt over web API
 • Ondersteunt MVC, webforms, SPA

Binnen het CMS is ook een security center aanwezig. Een eenvoudige interface waarmee je direct inzicht krijgt hoelang administrators al hun password niet gewijzigd hebben, of het webburo wel de security fixes heeft doorgevoerd, of er admin accounts zijn aangemaakt...en nog tientallen andere checks. Dit maakt een maandelijkse controle heel haalbaar.

DNN is een betrouwbare keuze. De community is sinds 2006 actief en actiever dan ooit. Maar ook het bedrijf erachter is van belang: deze garandeert de continuïteit

DNN is een zgn. open source platform. Dat betekent dat er geen licenties aan verbonden zijn en dat de code openbaar is.

 • Microsoft technologie
 • Secure
 • Stabiel
 • Geen licentie bij start
 • Geen licentie bij groei
 • Geen vendor lock-in

DNN is uitgeroepen tot 'Champion' door Infotech en Gartner bestempelde DNN als 'Leader' in hun magic quadrant.

Klinkt goed, waar maak ik een afspraak voor een demo?
0Modules
standaard
0Templates
standaard
0content types
standaard
0Apps
standaard
0briljante community
standaard

Wat anderen zeggen

 • MICHIEL KLØNHAMMER Founder LearningstoneTycho is an fun, trustworthy and super smart project manager / CMS specialist. I especially like working with Tycho due to his hands on mentality in complicated internet projects. He has a broad knowledge of online strategy, project management, development and functional design.”

 • BAS DE KONING Communicatieadviseur NIFP“ Ik heb het genoegen gehad om bijna 15 jaar met Tycho als opdrachtgever te hebben samengewerkt. En daarbij benadruk ik samenwerken omdat Tycho altijd meedacht, altijd bereid was om wilde ideeën om te zetten naar mogelijkheden en goed wist wat de mogelijkheden waren binnen het CMS van de website. Creatieve geest en geen uurtje-factuurtje mentaliteit. Hij nam je mee in de mogelijkheden in een gezamenlijke dialoog. Ook als je digibeet bent. Hij had 15 jaar mijn vertrouwen en hij heeft het 15 jaar lang nooit beschaamd. ”

We werken met