Nieuws

Tjep's is weer sponsor
Tjeps 409

Tjep's is weer sponsor

Ook in 2019 is Tjep's weer trotse sponsor van het grootste DNN event in Europa. Waarom? Als dank aan de community die hoort bij het platform waar wij onze websites in maken. Want het product en de mensen zijn uitzonderlijk.

In 2008 ging Tjep's voor het eerst werken met het content management systeem "DotNetNuke', later DNN platform genoemd. Mens, wat een opluchting...Gewoon je website in beeld en dan daar de stukjes aanpassen die je wilt. Hoe moeilijk kan het zijn? Best moeilijk want ruim 10 jaar later is er geen één open source cms dat de gebruiksvriendelijkheid weet te combineren met de flexibiliteit die DNN biedt.

Een belangrijk deel is te danken aan een uitzonderlijke groep .NET ontwikkelaars. Wat wij daar zo bijzonder aan vinden?

  • Stuk voor stuk zeer ervaren: iedereen weet hoe het is om een product te ontwikkelen maar ook om te onderhouden. We gaan dus niet iedere maand met de trend van de dag mee. Daarvan zijn er namelijk te veel en slechts 1% blijkt een jaar later nog te bestaan
  • Er wordt ontwikkeld in .NET. Deze Microsoft technologie zorgt toch voor een schifting aan de poort. De techniek zit beter in elkaar dan welke andere ook. Maar dat betekent ook een leercurve voor developer. Resultaat: er zitten vrijwel alleen maar uitstekende ontwikkelaars in de community.
  • DNN is de meest ruimhartige groep waar Tjep's mee samenwerkt. Altijd bereid om elkaar te helpen, veel positiviteit, ambitie en ieder jaar voelt het op het congres als 'thuiskomen'. 

Delen

Print

Theme picker