X

Heartful Moments

Heartful moments

Een baan, kids, forenzen, sport, boodschappen, tijd voor elkaar, vrienden en liefst ook nog voor jezelf... Heartful moments trekt mindfulness naar een hoger plan. Gebaseerd op wetenschap, toegepast op de praktijk.
Eigenaresse, Irene Pijnse van der Aa - Durieux, had tijdens de start van haar bedrijf zelf een website gemaakt in Wordpress. Helaas gebeurde wat we bij Tjep's maar al te vaak zien: ze kreeg net niet voor elkaar wat ze wilde. Wij hebben haar ontwerp overgezet naar DNN en er een stapje bovenop gedaan: een kalender voor alle cursussen en de content eenvoudig te onderhouden. Tjep's zette de content over, regelde de statistiek, optimalisatie voor Google en het resultaat? Lekker veel aanmeldingen en positieve reacties. Daar worden we blij van: compleet ontzorgd opgeleverd.
Ze kan alles zelf aanpassen maar heeft soms ook vragen. Via whatsapp, via supportdesk...maakt ons niet uit. Gelijk antwoord, direct geholpen. Alle vragen en de antwoorden staan ook gelijk in de kennisbank. Da's typisch Tjep's.
Tjep's verzorgde:
design   content    DNN   design   Vindbaar door Google  
Opdrachtgever:
Heartful moments
Category:
Corporate website